Μ. Χριστοδουλάκης: Αύριο η ανακοίνωση για την αναπλήρωση του Ν. Ανδρουλάκη στη Βουλή – Να αρχίσει η ανασυγκρότηση του ΚΙΝΑΛ (video)

Από εδώ και πέρα πρέπει να αρχίσει η ανασυγκρότηση του ΚΙΝΑΛ,  είπε στην ΕΡΤ για την επόμενη μέρα στο Κίνημα Αλλαγής ο γραμματέας του  Μ. Χριστοδουλάκης . Αύριο αναμένονται οι ανακοινώσεις στην  Κ.Ο. και για τον ορισμό του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στο τιμόνι του Κινήματος, δεδομένου και ότι ο ίδιος δεν έχει εκλεγεί βουλευτής, αλλά ευρωβουλευτής. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τις μεγάλες μάχες πρόσθεσε και υπενθύμισε ότι αύριο ξεκινά στη Bουλή και η συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

Αναφερόμενος στην απουσία του κ. Ανδρουλάκη από τα έδρανα του ελληνικού κοινοβουλίου απάντησε ότι, όλα λύνονται. Προφανώς ο νέος πρόεδρος θα προτείνει  αυτόν τον οποίο θεωρεί τον καταλληλότερο για τη θέση αυτή και η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα ψηφίσει και θα εκλέξει τον νέο επικεφαλής. Τόνισε επίσης ότι την μάχη της ανανέωσης πρέπει να την δώσουν όλοι στο ΚΙΝΑΛ καθώς η ανάγκη του χώρου ξεφεύγει από τα εσωκομματικά και αφορά μια πρόταση συγκροτημένη που πρέπει να απευθύνεται στην κοινωνία γιατί τα προβλήματα των Ελλήνων και της χώρας ζητούν απαντήσεις.

Ο Κ. Χριστοδουλάκης  υπογράμμισε την θετική συνεισφορά στην μαζικότητα της διαδικασίας του Γ. Παπανδρέου και παρέπεμψε στην δήλωση του ότι και εκείνος θα είναι παρών στις μάχες που είναι μπροστά.

Ο κ. Χριστοδουλάκης αναφέρθηκε και στην διεύρυνση της εκλογικής βάσης της παράταξης με νέο κόσμο, πρωτίστως αυτό το άνοιγμα αφορά στην κοινωνία, αφορά και στην κοινωνική βάση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ανθρώπων  από την πλευρά του “κέντρου” που αναζητούν πολιτικό διέξοδο αλλά και ανθρώπων που δεν πλήγωσαν την παράταξη και θέλουν να συμπορευθούν μαζί της όχι όμως όσοι την πλήγωσαν για να βολευτούν σε κάποια άλλη καρέκλα εξουσίας.  Οι πόρτες είναι ανοιχτές, είπε ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος