Μ. Αποστολάκη: Το σημερινό αποτέλεσμα είναι για μας μια πολύ αισιόδοξη αφετηρία

Η υποψήφια στο Βόρειο Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη μίλησε για την «επιστροφή» του ΠΑΣΟΚ μετά τα σημερινά ποσοστά στις εκλογές 2023.

«Καταρχήν να σταθούμε σε ένα πάρα πολύ θετικό αποτέλεσμα, σε ένα πάρα πολύ θετικό αποτέλεσμα που έγινε μέσα από αντίξοες συνθήκες. Ξέρετε, η μεγάλη αγωνία πολλών φίλων και ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ ήταν αν θα αντέξει το ΠΑΣΟΚ. Η απάντηση είναι ότι το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει. Και αυτό για μας μια πολύ καθαρή νίκη», τόνισε αρχικά η κ. Αποστολάκη.

«Βλέπουμε επίσης πραγματικά πρωτόγνωρα πράγματα σε σχέση με τον εκλογικό χάρτη, που εγώ τουλάχιστον ξέρετε δεν διαπιστώνω στην κυβέρνηση. Κατά την άποψή μου έχουμε μια κυβέρνηση η οποία τα 4 τελευταία χρόνια έχει πάρα πολλά αρνητικά στοιχεία στα πεπραγμένα της. Έχουμε όμως μια τεράστια αδυναμία της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μπορέσει να προσφέρει μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση, είπε».

Τέλος ανέφερε ποιος είναι ο στόχος του κόμματος μετά τις εκλογές: «Ο στόχος είναι σε μια μεγάλη μερίδα της κοινωνίας, η οποία ασφυκτιά, δεν είναι ευχαριστημένη και θέλει εναλλακτική αξιόπιστη λύση.

Σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι είναι χωρίς στέγη πολιτική να τους πούμε να ξαναγυρίσουν στο σπίτι τους. Το σπίτι τους επιστρέφει, το σπίτι τους έχει μια αξιόπιστη λύση. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι για μας μια πολύ αισιόδοξη αφετηρία».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος