Κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης ζητά ο Θεοχαρόπουλος (audio)

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης , μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου, στην εκπομπή “Απολύτως Σχετικό“, που μεταδίδεται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και τους Περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ.

Ιδιαίτερα επικριτικός για τον πολιτικό διάλογο στη χώρα μας εμφανίστηκε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος επιτέλους πρέπει να σοβαρευτούμε σε αυτή τη χώρα. Δεν μπορούν ο Πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης να μαλώνουν μέσω των γραφείων τύπου για τις φορολογικές δηλώσεις της οικογένειας του ενός και τα ταξίδια της οικογένειας του άλλου. Ο κόσμος αυτή την στιγμή καίγεται, είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ότι η ΔΗΜΑΡ είναι πάντα υπέρ της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ,των εργαζομένων και πως πρέπει να λειτουργεί με τους περιφερειακούς της σταθμούς. Την στηρίζουμε όχι στην θεωρία αλλά στην πράξη.

Για μία ακόμη φορά ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ζήτησε Κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης με πρωθυπουργό και πρόσωπα κοινής αποδοχής είναι η μοναδική πιθανότητα υπέρβασης της κρίσης. Υπάρχει τριπλός στόχος. Η αποτελεσματική διαπραγμάτευση , η προώθηση μεταρρυθμίσεων χωρίς τον φόβο πολιτικού κόστους και η οικονομική –πολιτική σταθερότητα. Ωστόσο παρατήρησε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συνεχίζουν να υπονομεύουν την ανάγκη υπερβάσεων, αν συνεχίσουν και το επόμενο διάστημα πριν ή μετά τις εκλογές η κρίση θα βαθαίνει.

Τέλος ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ξεκαθάρισε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν ζητά εκλογές γιατί δεν ζητά κάτι που δεν μπορεί να επιβάλλει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος