Δεν έχει σχέση με τις εκλογές η ανακοίνωση για τον κατώτατο μισθό, θέλω να το αποσαφηνίσω, ανέφερε ο πρωθυπουργός μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφους.
Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης η επιλογή η αύξηση να έρθει έναν μήνα νωρίτερα ενέχει το στοιχείο ότι τελειώνει τον πρώτο τρίμηνο τον Απρίλιο, αρχίζει η τουριστική περίοδος και υπάρχει αρκετός κόσμος στον τουριστικό κλάδο.
Ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του για το νέο έτος αναφέρθηκε χθες στα θετικά βήματα που έγιναν το 2022 για τη χώρα αλλά και σε αυτά που έρχονται το 2023, με βασικότερο την αύξηση του κατώτατου μισθού. Όπως είπε «από την 1η Απριλίου, νωρίτερα από πέρυσι, θα αυξηθεί και πάλι ο κατώτατος μισθός».
Ρεπορτάζ: Κάτια Αντωνιάδη
Σχετικό Άρθρο: Κυρ. Μητσοτάκης: Αύξηση κατώτατου μισθού από 1η Απριλίου 2023 – Το μήνυμα του πρωθυπουργού για το νέο έτος
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος