Ξεκίνησε η νέα προεκλογική περίοδος – Διήμερη περιοδεία Μητσοτάκη στην Κρήτη

Με τη νέα προεκλογική περίοδο να έχει ξεκινήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη.

Με ένα πυκνό προγραμμα καθως όπως έχει πει ο ίδιος στόχο έχει να επισκεφθει όσο περισσότερες περιοχές μπορεί -πόρτα πόρτα, χωριό – χωριό- καθως επενδύει στις απευθείας επαφές με τους πολίτες.

Έτσι σήμερα (30/5) αναμένεται να περιοδεύσει στο Λασίθι και το Ηράκλειο καθιστώντας σαφή τον πολιτικό του στόχο για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου – να έχει η ΝΔ ένα ποσοστό που θα της δίνει, όχι μόνο καθαρή νίκη, αλλά και αυτοδυναμία, προκειμένου να μπορεί να πάρει τις κρίσιμες αποφάσεις και να εφαρμόσει το κυβερνητικό της προγραμμα για την επόμενη 4ετια

Το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τη Σητεία, τον Μακρύ Γιαλό, την Ιεράπετρα και τον Άγιο Νικόλαο.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τον Μόχο και στις 20:00 θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών στο Ηράκλειο, στην πλατεία Αγίου Τίτου.

Σε Ρέθυμνο και Χανιά αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αύριο (31/5) θα συνεχίσει οδικώς την περιοδεία του σε Ρέθυμνο και Χανιά, επισημαίνοντας τον υψηλό πολιτικό συμβολισμό που εμπεριέχει για τη ΝΔ η πρωτιά της για πρώτη φορά και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης.

Εν τω μεταξύ επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο εκπροσωπος της ΝΔ Άκης Σκερτσος για τα περί « παντοδυναμίας» του Κυριακου Μητσοτακη κάνοντας λόγο για ψευτοεπιχειρήματα ένα «φύλλο συκής» για να κρυφτεί η προγραμματική αδυναμία της αντιπολίτευσης να συγκροτήσει πειστική πρόταση διακυβέρνησης.

«Οι εκλογές βγάζουν κυβέρνηση, όχι αντιπολίτευση. Και δείχνουν στα κόμματα της αντιπολίτευσης τι πρέπει να κάνουν καλύτερα» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε : «Η χώρα μας χρειάζεται στις 26 Ιουνίου μια σταθερή κυβέρνηση με ασφαλή αυτοδυναμία για να υλοποιηθούν τολμηρές μεταρρυθμίσεις» κατέληξε ο κος Σκερτσος

Πηγή: ΕΡΤ | Ρεπορτάζ: Γεωργία Σκιτζή

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος