Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα Γούρνες – Χερσόνησος του βορειοδυτικού άξονα, που έχει κατασκευαστεί στα πρότυπα ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού αυτοκινητοδρόμου. Ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη, θα επιθεωρήσει και το οδικό έργο Ηράκλειο – Μεσαρά.
Το τμήμα Γούρνες -Χερσόνησος, μήκους 9 χιλιομέτρων, του βορειοδυτικού άξονα της Κρήτης είναι ένα έργο ύψους 50 εκατ. ευρώ, που κατασκευάστηκε στα πρότυπα ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού αυτοκινητοδρόμου με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και στηθαίο.
Ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, είπε για το οδικό έργο Ηράκλειο – Μεσσαρά, ότι θα τηρηθεί κανονικά το χρονοδιάγραμμα.
Ο κ. Σπίρτζης, μιλώντας σε ανοιχτή πολιτική συζήτηση με θέμα “Δημόσια αγαθά και δίκαιη ανάπτυξη”, τόνισε ότι το νερό είναι ανθρώπινο δικαίωμα και σημείωσε ότι απέτυχε το μοντέλο ιδιωτικοποίησης των εταιρειών ύδρευσης σε όσες χώρες το ακολούθησαν.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος