Κώστας Σκανδαλίδης στην ΕΡΤ: Πάνω από 200 χιλιάδες σήμερα στις κάλπες – Δυναμικό “παρών” της νεολαίας

“Αυτή τη φορά θα έρθουν να ψηφίσουν πολλοί νέοι άνθρωποι στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ – δεν φαντάζεστε πόσοι θα είναι – ένα μεγάλο δυναμικό νεολαίας θα εμφανιστεί και θα το δείτε στην κάλπη” είπε μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή Σαββατοκύριακο ο Κώστας Σκανδαλίδης, ιστορικό στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ ενώ εκτίμησε ότι οι σημερινοί ψηφοφόροι θα είναι περισσότεροι από 200 χιλιάδες.

“Η ανανέωση είναι απαραίτητη και πρέπει να γίνεται μαζικά” σημείωσε και σε ό,τι τον αφορά επεσήμανε πως “είμαι θιασώτης αυτής της προσπάθειας, γιατί οι εποχές αλλάζουν και η νέα γενιά πρέπει να έρχεται στο προσκήνιο”. Παραλλήλισε μάλιστα το σήμερα με το -74 όταν ” εμείς είμασταν νέοι και οι νέοι άνθρωποι έφτιαξαν το πολιτικό σύστημα. Το ίδιο πρέπει να γίνει και τώρα”.

Όπως επεσήμανε “Το θέμα είναι ότι ξεκινά μια νέα εποχή και οι νέες γενιές πρέπει να βγουν μπροστά και το ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει και τη δυνατότητα και τα στελέχη και την εμπειρία και τις προγραμματικές επεξεργασίες, που έγιναν με τη Φώφη Γεννηματά και όλη την υποδομή και τη βάση  για να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο κόμμα.

Όσον αφορά στη σημερινή ψηφοφορία για την ανάδειξη προέδρου στου ΚΙΝΑΛ, σημείωσε πως θεωρεί παράταιρο να ψηφίζουν στελέχη άλλων κομμάτων για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, φέρνοντας ως παράδειγμα ότι “δεν μπορεί να ψηφίζει υπουργός της ΝΔ σε εκλογές του ΚΙΝΑΛ”. Ωστόσο όπως τόνισε “αντίθετα ένας άνθρωπος που ήταν σε άλλο κόμμα στο ΣΥΡΙΖΑ ή στη ΝΔ είναι καλοδεχούμενος. Να έρθει να ψηφίσει και να γίνει μέλος ή φίλος ή ό,τι επιλέγει” ανέφερε.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος