Κόντρα Πολάκη – Πλεύρη για τη διαχείριση της πανδημίας (video)

Μια ανάρτηση στο facebook του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στη οποία καταλογίζει αποτυχία στην κυβέρνηση στην αντιμετώπιση της πανδημίας προκάλεσε νέα κόντρα με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη.

«Ευτυχως η Όμικρον,που δεν την πιάνουν τα εμβόλια, (ετοιμάζονται καινούργια που θα είναι έτοιμα τον Απρίλιο) είναι πιο ήπια όπως φαίνεται από τις μελέτες στις χώρες που έχει εξαπλωθεί. ΦΕΡΤΕ τώρα τα αντισώματα που την πιάνουν για αυτούς που θα κινδυνεύσουν είτε εμβολιασμένοι,είτε ανεμβολιαστοι! ΦΕΡΤΕ τα αντιικα χάπια μόλις είναι διαθεσιμα» αναφέρει στο σχετικό του post ο Παύλος Πολάκης.

«Ντροπή προκαλεί η διασπορά ψευδών ειδήσεων από τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν τα εμβόλια δεν καλύπτουν την μετάλλαξη “Όμικρον”, καλώντας τον κόσμο ουσιαστικά να μην εμβολιαστεί. Ο Αλέξης Τσίπρας για μία ακόμη φορά σιωπά» απαντά ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

«H συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ στην καταπολέμηση της πανδημίας εκφράζεται από τις αναρτήσεις του κ. Πολάκη» σημειώνει ο κ. Πλεύρης.

Σε υψηλούς τόνους η πολιτική αντιπαράθεση

Για «εθνικό τουρίστα με απίστευτες παλινωδίες, μπρος πίσω και καπέλωμα των επιστημόνων, ο οποίος προσποιείται πως παίρνει μέτρα», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το Κίνημα Αλλαγής επιμένει στο τρίπτυχο εμβολιασμός – ενίσχυση του ΕΣΥ – μέτρα προστασίας, σημειώνοντας: «Το κριτήριο του πολιτικού κόστους που καθοδηγεί τις αποφάσεις της Κυβέρνησης βλάπτει σοβαρά την κοινωνία και την οικονομία».

Την επίταξη του ιδιωτικού τομέα για να σωθούν ανθρώπινες ζωές, ζητάει ο ΓΓ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, αναφέροντας: «Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να μπει επιτέλους ένα τέλος στην εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης με τις παλινωδίες και τα “μπρος πίσω”»;

«Για άλλη μια φορά λοιπόν, η Μητσοτάκης Α.Ε. αποδεικνύει πως κινείται διαρκώς δόλια, επικίνδυνα και εγκληματικά αδιαφορώντας πραγματικά για την δημόσια υγεία» σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του Μέρα25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

«Η κυβέρνηση με τις εγκληματικές της αποφάσεις κατέστρεψε οικονομία και κοινωνία, θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία» τονίζουν από την Ελληνική Λύση.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος