Εντός της μέρας αναμένονται οι ανακοινώσεις για την υποψηφιότητα του Ν. Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την ανακοίνωση του Νίκου Χαρδαλιά, ως υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής με την στήριξη της ΝΔ μετά το πολιτικό διαζύγιο της γαλάζιας παράταξης από τον νυν Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη. «Ενδεχομένως όπως μας έλεγαν πριν από λίγο στενοί συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη και μέσα στη μέρα να γίνει η επίσημη ανακοίνωση» τόνισε η δημοσιογράφος Γεωργία Σκιτζή στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Η απόφαση οριστικοποιήθηκε χθες και μετά από επικοινωνία που είχε ο κ. Χαρδαλιάς με τον πρωθυπουργό καθώς αποτελεί προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σημειώνεται επίσης ότι ο κ. Χαρδαλιάς συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο. Επίσης ακύρωσε τις προγραμματισμένες για σήμερα επιθεωρήσεις του για μέτρα πυρασφάλειας σε στρατιωτικούς χώρους.

Τις τελευταίες μέρες ο κ. Μητσοτάκης είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον κ. Χαρδαλιά, και σύμφωνα με τη Γεωργία Σκιτζή, αναμένεται αύριο Τρίτη 1η Αυγούστου να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών, καθώς ο πρωθυπουργός σήμερα θα βρίσκεται στην Κύπρο όπου θα συναντηθεί με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, και το απόγευμα θα παρευρεθεί στην Μυτιλήνη για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Αλκιβιάδη Στεφανή για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, οπότε και θα μιλήσει για την υποψηφιότητα αυτή.

Ο Γιώργος Παπανικολάου, το όνομα του οποίου επίσης είχε συζητηθεί για την Περιφέρεια Αττικής, θα είναι εκ νέου υποψήφιος στον δήμο Γλυφάδας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος