Κίνημα Αλλαγής: Διερευνώνται οι καταγγελίες σχετικά με την ψηφοφορία του α’ γύρου

Με ανακοίνωση της η Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει ότι ήδη από το βράδυ της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου, όλα τα ζητήματα που τέθηκαν υπ’ όψιν της και που αφορούν στην εκλογική διαδικασία στον α΄γύρο των εσωκομματικών εκλογών , ειδικότερα τη μη τήρηση, σε ορισμένες περιπτώσεις, των κατευθυντήριων οδηγιών της, τα οποία όμως δεν επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα.

Αναφέρει επίσης ότι ως αρμόδιο όργανο, ενόψει της ψηφοφορίας της 12ης Δεκεμβρίου, θα εκδώσει νέα εγκύκλιο για την πιστή τήρηση των κανόνων από όλους.

Στην ίδια κατεύθυνση με την ΕΔΕΚΑΠ, η εταιρεία ΟΤS, που υποστηρίζει το δίκτυο ψηφοφορίας των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ, με ανακοίνωσή της που υπογράφει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Σπ. Παμπουκίδης, εξηγεί ότι το σύστημα λειτούργησε ηλεκτρονικά κατά 99,2% και πως σε μεμονωμένες περιπτώσεις δεν λειτούργησε λόγω προβλημάτων στο διαδίκτυο. Σε συνεννόηση με την ΕΔΕΚΑΠ κρατήθηκαν χειρόγραφες καταστάσεις, οι οποίες ενσωματώθηκαν στην ηλεκτρονική καταγραφή όταν αποκαταστάθηκε η σύνδεση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος