KINAΛ: Η κυβέρνηση κατασκευάζει εικόνα δήθεν επιτυχούς λειτουργίας της αστυνόμευσης

Με αφορμή το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο τομέας προστασίας του πολίτη του Κινήματος Αλλαγής, διατύπωσε κριτική προς την κυβέρνηση για θέματα αστυνόμευσης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η βάρβαρη δολοφονία της νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά και οι ακολουθήσασες αμήχανες ανακοινώσεις και διαρροές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αναδεικνύουν αυτό που με επιμονή, επικοινωνία και πλείστη χειραγώγηση μεθοδεύει η κυβέρνηση τα τελευταία δύο χρόνια.

Δηλαδή την κατασκευή μια εικόνας δήθεν επιτυχούς λειτουργίας της αστυνόμευσης, που εξαντλείται στην καταστολή διαδηλώσεων και διαμαρτυριών, παραμελώντας την ουσιαστική ασφάλεια των πολιτών.

Οι έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων της Αττικής και άλλων κυρίως, αστικών περιοχών της χώρας για την γιγάντωση πολλών εστιών παραβατικότητας και ανομίας που δεν ενοχλούνται από την Αστυνομία, είναι η πραγματικότητα της ασφάλειας στη χώρα μας.

Οι πολίτες που δεν μπορούν να έχουν αστυνομική φρουρά, όπως κάποιοι άλλοι παράνομα ή νόμιμα έχουν εξασφαλίσει, γίνονται έρμαιο του οργανωμένου εγκλήματος και των κοινών εγκληματιών, χωρίς να υπάρχει οποιοδήποτε σχέδιο μιας οργανωμένης, μεθοδικής και σταθερής στο χρόνο προστασίας τους.

Η κυβέρνηση οφείλει να λογοδοτήσει γι’ αυτό και να ασχοληθεί -έστω και τώρα- με την ασφάλεια του κάθε πολίτη αυτής της χώρας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος