Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε, Νίκος Καραθανασόπουλος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Αλφόνσο Βιτάλη, Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου, επεσήμανε: Πρόκειται για έναν προοδευτικό πόλο στον οποίον θέλουν να μαζέψουν όλους όσους θήτευσαν σε Υπουργικές θέσεις επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου και Κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμα.
Αναφερόμενος στο θέμα των κόκκινων δανείων και της προστασίας της πρώτης κατοικίας, τόνισε ότι δεν αντιμετωπίζεται το ζήτημα με τα κόκκινα δάνεια με το πλαίσιο που ετοίμασε η κυβέρνηση.
Ερωτηθείς για την πρόταση του κ. Μητσοτάκη για το ασφαλιστικό και περί κατάργησης του νόμου Κατρούγκαλου, ο βουλευτής του ΚΚΕ σημείωσε ότι υπάρχουν επιμέρους διαφορές στην πρότασή του, αλλά δεν αλλάζει την ουσία του νόμου Κατρούγκαλου.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος