Καμμένος:Πυλώνας σταθερότητας η Ελλάδα απέναντι στον ισλαμικό φονταμενταλισμό

Οι τουρκικές δυνάμεις εξασθενούν από την εμπλοκή τους στον πόλεμο της Συρίας και προσπαθούν να εξάγουν τα εσωτερικά τους προβλήματα στο εξωτερικό, υπογράμμισε από τη Λάρισα ο υπουργός εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος με αφορμή τις πρόσφατες  τουρκικές απειλές, αλλά και τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου.

Η πατρίδα μας δέχεται συνεχείς απειλές από την μεριά της γείτονος. Δέχεται απειλές και προσβολές του διεθνούς δικαίου, με παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου. Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις απαντούν. Δεν υπάρχει κανένα αεροπλάνο το οποίο παραβιάζει τον εθνικό εναέριο χώρο που να μην αναχαιτίζεται είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Τέλος, ο υπουργός επεσήμανε πως παρά την κατάσταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή, στην Μεσόγειο και Βόρεια Αφρική, η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας απέναντι στον ισλαμικό φονταμενταλισμό που απλώνεται σε όλη τη Δύση.

 Η Ελλάδα με στενές σχέσεις στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε, με διμερείς σχέσεις με το Ισραήλ και τον Αραβικό κόσμο, με την Κύπρο την Ιορδανία και την Αίγυπτο, χτίζει ένα σημαντικό άξονα σταθερότητας, κατέληξε ο υπουργός εθνικής Άμυνας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος