Κάλεσμα Α. Τσίπρα από τα Χανιά: “Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου” (video)

Με συμβολική επίσκεψη στους τάφους των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι Χανίων, ξεκίνησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας τη διήμερη περιοδεία του στη δυτική Κρήτη.

Από τον πρώτο σταθμό το Κολυμπάρι του Δήμου Πλατανιά αλλά και αργότερα από τις Μουρνιές, ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε το πλατύ κάλεσμα συμμετοχής, σε ένα “πανδημοκρατικό προσκλητήριο”, όπως είπε με το σύνθημα “Πάρε το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου”.

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε: «Αργά ή γρήγορα θα φανούν οι μεγάλες διαφορές και οι συγκρίσεις θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για εμάς και αρνητικές για τη σημερινή κυβέρνηση. Δεν χρειάζεται να πω πολλά γι’ αυτά. Τις πρώτες 100 μέρες ήδη βλέπετε διαφορές».

Ο κ. Τσίπρας, με άρθρο του στην εφημερίδα “Χανιώτικα Νέα” υποστήριξε πως “ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφράζει τους λίγους, δεν εξυπηρετεί τους ισχυρούς και τις ελίτ”.

Σε συνέντευξή του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που παραχώρησε στο ΚΡΗΤΗ TV, αναφέρθηκε στην υπόθεση NOVARTIS, και επεσήμανε ότι “Ο κύριος Μητσοτάκης, δεν με παραπέμπει σε προανακριτική, γιατί φοβάται το διασυρμό. Από τη μία τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να αναδεικνύουν το σκάνδαλο και από την άλλη”, όπως λέει “ο Έλληνας πρωθυπουργός, να παραπέμπει τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή το ανέδειξε”.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ