Την άμεση προσφυγή στις κάλπες ζήτησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2022 ενώ παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να μην πιστεύουν τις ειδήσεις για την πανδημία καθώς όπως υποστήριξε «τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι πλουτίζουν από την πανδημία».
Μιλώντας στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό ο κ. Βελόπουλος σημείωσε: «Να πάτε την χώρα σε εκλογές γιατί είστε όμηροι. Να πάρετε την ψήφο του λαού αν το αξίζετε. Αν δεν μπορείτε να κυβερνήσετε, τώρα εκλογές. Η μόνη λύση είναι οι εκλογές». Σε άλλο σημείο υποστήριξε: «Κανάλια και δημοσιογράφοι πλουτίζουν από την πανδημία. Ζουν από την πανδημία γι αυτό ο κόσμος να μην τους πιστεύει. Τα κοράκια αυτά ζουν από την πανδημία, πρέπει να υπάρχει η πανδημία για να καλυφθεί η κυβερνητική αδυναμία».
Σε ό,τι αφορά στη μελέτη των καθηγητών Τσιόδρα – Λύτρα υποστήριξε ότι «αν ήξερε ο πρωθυπουργός και το έκρυβε κάτι δεν πάει καλά. Συνεχίζει με ψέματα να ασκεί κυβερνητικό έργο» ενώ στη συνέχεια ανέφερε «το πρόβλημα δεν είναι οι πολλοί ασθενείς αλλά οι μη στελεχωμένες ΜΕΘ».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος