Κ. Βελόπουλος για πρόταση δυσπιστίας: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστούν για άλλη μια φορά στο «θέατρο του παραλόγου»

Δριμεία κριτική σε κυβέρνηση, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος με αφορμή την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας με πρωτοβουλία του Ν. Ανδρουλάκη, και επισημαίνει ότι «πρωταγωνιστούν για άλλη μια φορά στο «θέατρο του παραλόγου» καθώς η πρόταση δυσπιστίας «θα συσπειρώσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα μιας κυβέρνησης που καταρρέει υπό το βάρος των λαθροχειριών της».

Όπως τονίζει ο κ. Βελόπουλος: «Με αυτόν τον τρόπο, εκτός από την συσπείρωση των δήθεν «αντιφρονούντων» βουλευτών, η κυβέρνηση κερδίζει και έξι μήνες «ανενόχλητης» παραμονής στην εξουσία. Το θέατρο του παραλόγου συμπληρώνεται με τις κυβερνητικές καταγγελίες για «σκοτεινό σχέδιο οικονομικών συμφερόντων».

Καταλήγοντας ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υπογραμμίζει: «Είτε ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ «τα έχουν βρει» για να μην μπορεί να κατατεθεί πρόταση δυσπιστίας για τα «μνημόνια» της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών και την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο, είτε τα χάλασαν στη μοιρασιά με τους ολιγάρχες που και οι τρεις υπηρετούν».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος