Κ. Τασούλας: Την Πέμπτη η επιλογή νέου προέδρου στο ΕΣΡ – Δεν με εξέπληξε η επικράτηση του Στ. Κασσελάκη

Δεν απετέλεσε έκπληξη για μένα η επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη, είπε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, μιλώντας το μεσημέρι με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Ερωτηθείς για την πρόσφατη εκλογή τού νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο κ. Τασούλας είπε ότι ανέμενε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό του κ. Κασσελάκη, και μάλιστα, την εκλογή του από τον α’ γύρο.

Ο κ. Τασούλας ανέφερε ότι δεν έχει συναντηθεί ακόμα με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ότι αυτές τις ημέρες γίνονται συζητήσεις με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την εύρεση γραφείου στο μέγαρο του κοινοβουλίου, το οποίο θα παραχωρηθεί στον κ. Κασσελάκη.

Ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για το πρόγραμμα της Βουλής, είπε ότι αύριο Πέμπτη 28/9 θα συνεδριάσει η Διάσκεψη των Προέδρων με θέμα την επιλογή των προέδρου, αντιπροέδρου και έξι μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.), κατόπιν εισήγησης του. Όπως είπε, η πρότασή του (για τη θέση προέδρου του ΕΣΡ) θα είναι της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, και νυν αντιπροέδρου του ΕΣΡ, Ευτέρπης Κουτζαμάνη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος