Κ. Μπακογιάννης για τη νίκη στον Α’ γύρο των εκλογών στον Δήμο Αθηναίων: «Σήμερα είναι μια μεγάλη νίκη της Αθήνας»

Στην πρώτη του δήλωση μετά την επικράτησή του στον Α΄ γύρο των εκλογών στον Δήμο Αθηναίων, προχώρησε ο Κώστας Μπακογιάννης. «Είναι μια νίκη της Αθήνας και είναι μια νίκη όλων», είπε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά ο Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε: «Έχω πάρα πολύ μεγάλη χαρά και πάρα πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και θέλω απόψε να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη μας την ομάδα, σε όλους τους υποψηφίους του κεντρικού ψηφοδελτίου και των διαμερισμάτων. Όλοι δώσαμε την ψυχή μας. Τους είμαι ευγνώμων και θέλω να ξέρουν ένα πράγμα. Ότι αυτό το ταξίδι το ξεκινήσαμε μαζί και θα το τελειώσουμε μαζί και ένα ταξίδι πενταετίας.

Θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μας, συνεργάτες μου, αλλά πάνω απ’ όλα ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους κυριολεκτικά εκατοντάδες εθελοντές, αγόρια και κορίτσια που πλαισίωσαν την προσπάθεια μας και μας κάνει υπερήφανους. Και βεβαίως, θέλω να πω ένα πράγμα. Σήμερα είναι μια μεγάλη νίκη, αλλά είναι μια νίκη της Αθήνας και είναι μια νίκη όλων.

Εγώ είμαι και με την ψήφο σας, θέλω να συνεχίσω να είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων. Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό και για όσους μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και για όσους ψήφισαν κάποιον άλλον, αλλά και για εκείνους που δίστασαν να έρθουν κοντά μας.

Την επόμενη μια εβδομάδα θέλω να απευθυνθώ σε όλες και σε όλους. Κάθε μέρα, σε κάθε γειτονιά να μιλήσουμε για το σήμερα αλλά και για το αύριο της πόλης. Να μιλήσουμε για το μέλλον το οποίο έρχεται με ορμή. Να είστε καλά. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος