K. Mητσοτάκης: Τιμούμε σήμερα αυτούς οι οποίοι αγωνίστηκαν κόντρα στον φασισμό και στον κατακτητή

Στα σύγχρονα μηνύματα της 28ης Οκτωβρίου αναφέρθηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί, με αφορμή την εθνική επέτειο. Ο πρωθυπουργός από το Παλαιό Φάληρο τόνισε ότι η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί την κυριαρχία και τα κυριαρχικά της δικαιώματα και σημείωσε ότι είναι πιο ισχυρή οικονομικά, με ανάπτυξη για όλους.

O Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στον ιερό ναό του Αγίου Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο  προκειμένου να παρακολουθήσει την καθιερωμένη δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου. Στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο ηρώο πεσόντων υποβρυχίων, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση.

«Τιμούμε σήμερα αυτούς οι οποίοι αγωνίστηκαν κόντρα στο φασισμό και στον κατακτητή και η φετινή επέτειος της 28ης Οκτωβρίου συμπίπτει με τον εορτασμό των 200 ετών από την έναρξη του αγώνα για την ελευθερία των Ελλήνων. Σήμερα έχουμε το δικαίωμα να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αυτοπεποίθηση και περισσότερη αισιοδοξία», δήλωσε ο πρωθυπουργός μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης.

«Η Ελλάδα σήμερα είναι πιο ισχυρή. Είναι πιο ισχυρή γεωπολιτικά με εκσυγχρονισμένες Ένοπλες Δυνάμεις, με διεθνείς συμμαχίες, μια χώρα η οποία τείνει χείρα φιλίας σε όλους ταυτόχρονα όμως είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί την κυριαρχία και τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Η Ελλάδα σήμερα είναι πιο ισχυρή οικονομικά με ανάπτυξη για όλους, με επενδύσεις που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, με μειωμένους φόρους που βελτιώνουν το διαθέσιμο εισόδημα όλων των Ελλήνων», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Εύχομαι και ελπίζω να μπορέσουμε να πορευτούμε σε αυτό το μέλλον με την ενότητα που οι καιροί απαιτούν και να έχουμε πάντα την ευθυκρισία να ξεχωρίζουμε τα χρήσιμα «ναι» από τα αναγκαία «όχι». Χρόνια Πολλά σε όλες τις Ελληνίδες, σε όλους τους Έλληνες με αισιοδοξία και με αυτοπεποίθηση για ένα καλύτερο αύριο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος