Ηλιόπουλος: Ο Πέτσας αποκάλυψε το δόγμα Μητσοτάκη για τον χειμώνα, ότι «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει»

Επίθεση κατά της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, ότι «όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, δυστυχώς πεθαίνει», κατά τη διάρκεια συζήτησης στον ΑΝΤ1 για το ζήτημα της θέρμανσης το χειμώνα.

«Νομίζαμε ότι ο κ. Πέτσας θα έμενε στην ιστορία με τη δυσώνυμη λίστα του. Τελικά θα είναι αυτός που μαζί με τον κ. Μητσοτάκη θα μας θυμίζει το σύγχρονο «ας φάνε παντεσπάνι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νάσος Ηλιόπουλος για τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών «όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει».

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Ο κ. Πέτσας σήμερα το πρωί ανακοίνωσε το κυβερνητικό δόγμα για τον επικείμενο δύσκολο χειμώνα: «όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει».

Η δήλωση αυτή απευθύνεται σε πολίτες που έχουν ήδη χάσει ή περιορίσει το στοιχειώδες δικαίωμα στη θέρμανση εξαιτίας της επιλογής της ΝΔ να επιδοτήσει τους κερδοσκόπους και να αφήσει ανεξέλεγκτη την ακρίβεια.

Η δήλωση του κυρίου Πέτσα είναι σοκαριστική. Προσβάλλει 700.000 νοικοκυριά που επέλεξαν το φυσικό αέριο και καλούνται σήμερα να ξαναπληρώσουν νέες εγκαταστάσεις για να μπορέσουν να ζεσταθούν. Προσβάλλει όλη την ελληνική κοινωνία που εδώ και μήνες παρακολουθεί μια αδιάφορη και κυνική κυβέρνηση να πορεύεται με το δόγμα της ατομικής ευθύνης και της προκλητικής στήριξης των λίγων και ισχυρών.

Νομίζαμε ότι ο κ. Πέτσας θα έμενε στην ιστορία με τη δυσώνυμη λίστα του. Τελικά θα είναι αυτός που μαζί με τον κ. Μητσοτάκη θα μας θυμίζει το σύγχρονο «ας φάνε παντεσπάνι». Ας μην έχουν καμία αμφιβολία. Οι μέρες της πολιτικής τους αλαζονείας είναι μετρημένες».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος