Σκληρή απάντηση σε δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, που φέρουν μέλη της κυβέρνησης, όπως τον Αλέκο Φλαμπουράρη, τον Γιώργο Σταθάκη και τον Θοδωρή Δρίτσα, στους επιβαίνοντες στο μοιραίο ταχύπλοο στην Αίγινα, έδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, υπογραμμίζοντας ότι “η τραγωδία δεν αφήνει περιθώρια ανοχής σε ψεύδη“.
Επισημαίνει δε, ότι “ζητήθηκε από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο άμεσος εντοπισμός των συκοφαντών προκειμένου να υποστούν τις συνέπειες”
Στην ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου τονίζονται τα ακόλουθα:
“Κακοήθεις ούτως ή άλλως. Απελπισμένοι γιατί κάθε σχέδιο αποδόμησης της κυβέρνησης ναυαγεί εξακολουθητικά. “Ανακάλυψαν” σήμερα στους επιβαίνοντες στο φονικό ταχύπλοο και στην παρέα του κατηγορούμενου, τους υπουργούς Αλέκο Φλαμπουράρη, Γιώργο Σταθάκη και Θοδωρή Δρίτσα. Αφού το δυστύχημα έγινε στην Αίγινα και δύο εκ των τριών υπουργών έχουν σπίτι στην Αίγινα, άρα αυτοί προκάλεσαν το δυστύχημα. Η τραγωδία όμως δεν αφήνει περιθώρια ανοχής σε ψεύδη. Για τους συκοφάντες αυτή τη φορά ζητήθηκε από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο άμεσος εντοπισμός τους, προκειμένου να υποστούν τις συνέπειες“.
αίθουσα σύνταξης ert.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος