Γιορτάζει η Πολεμική Αεροπορία – Τα μηνύματα Μητσοτάκη, Παναγιωτόπουλου, Δένδια

Γιορτάζει σήμερα ο προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), Αρχάγγελος Μιχαήλ. Δοξολογία τελέστηκε στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι Αττικής, ενώ από 13:00 έως 17:00, οι Αεροπορικές Βάσεις της ΠΑ  είναι επισκέψιμες για το κοινό. Μήνυμα για τον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας έστειλε ο Πρωθυπουργός. «Σας ευχαριστούμε για όσα προσφέρετε στην πατρίδα. Χρόνια πολλά στην Πολεμική μας Αεροπορία» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς, η ικανότητα και η αποτελεσματικότητα της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν και είναι αδιαμφισβήτητη. Αυτό τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, για τη σημερινή εορτή του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

«Καθημερινά», υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ο υπουργός, «τα στελέχη της αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό τους φυλάσσοντας ουράνιες “Θερμοπύλες”, γνωρίζοντας καλά ότι η ύπαρξη και η ευημερία του Έθνους στηρίζεται και στη δική τους αποτελεσματική επίτευξη της αποστολής. Χρόνια πολλά».

Εξάλλου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει: «Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει και κυριαρχεί στους ελληνικούς ουρανούς, με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ φύλακα στα φτερά της».

«Δεν λησμονεί αυτούς που θυσιάστηκαν! Τιμά το Προσωπικό της που υπηρετεί με σθένος και αυταπάρνηση την πατρίδα! Οι ουρανοί είναι δικοί μας! Χρόνια Πολλά στην Πολεμική Αεροπορία μας!» προσθέτει στην ανάρτησή του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Μήνυμα για τον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο twitter και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Χρόνια πολλά στους πιλότους μας που υπερασπίζονται καθημερινά την Πατρίδα, όπως και σε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες της Πολεμικής μας Αεροπορίας που μας επιτρέπουν να αισθανόμαστε ασφαλείς, για την εορτή του προστάτη τους Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Σας ευχαριστούμε! ανέφερε ο Νίκος Δένδιας.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος