«Ο βανδαλισμός τάφων στο μουσουλμανικό νεκροταφείο του Πολύανθου στο νομό Ροδόπης αποτελεί ντροπή και ύβρη που συναντά την αποδοκιμασία όλων μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Γ.Γ. Θρησκευμάτων Γιώργος Καλαντζής, σχετικά με το βανδαλισμό τάφων στο μουσουλμανικό νεκροταφείο στον Πολύανθο Ροδόπης.
Αναφέρει, ακόμη: «Η Αστυνομία αμέσως μόλις ενημερώθηκε, ξεκίνησε τη διεξαγωγή έρευνας για να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Ελπίζουμε αυτή η έρευνα να δώσει απαντήσεις και για τα κίνητρα μιας τέτοιας αδιανόητης πράξης.
Ο Πολύανθος πρόσφατα δοκιμάστηκε σκληρά από την μεγάλη πυρκαγιά και οι κάτοικοί του, ενωμένοι, υποστήριξαν τις πυροσβεστικές δυνάμεις στο έργο τους. Η Ελληνική Πολιτεία είναι ο εγγυητής ότι αυτή η ενότητα δεν θα απειληθεί από κανέναν».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος