Γεροβασίλη: Η ΝΔ τορπίλισε τη συγκρότηση του ΕΣΡ – Άλλες αντιδράσεις

Η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία τορπίλισε σήμερα τη συγκρότηση του ΕΣΡ, υιοθετώντας μία προκλητικά αντιθεσμική συμπεριφορά, ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ότι πρέπει να υπάρξει απόφαση απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και αμέσως μετά να συγκροτηθεί ένα ισχυρό Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

«Η Νέα Δημοκρατία τορπίλισε σήμερα τη συγκρότηση του ΕΣΡ, υιοθετώντας μία προκλητικά αντιθεσμική συμπεριφορά. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πρέπει να απολογηθεί για τη στάση αυτή, η οποία δεν έχει άλλο σκοπό, παρά μόνο να αποτρέψει την επιβολή κανόνων νομιμότητας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, να υπερασπιστεί τη διαπλοκή και να εκβιάσει την ακύρωση του διαγωνισμού, από τον οποίο το ελληνικό Δημόσιο θα εισπράξει 258 εκατομμύρια ευρώ», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

«Στην προσπάθειά της αυτή, η Νέα Δημοκρατία δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να αθροίσει τις αρνητικές της ψήφους, στη Διάσκεψη των Προέδρων, με αυτές της Χρυσής Αυγής. Οι πολίτες παρακολουθούν και κρίνουν», κατέληξε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Να περιμένει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και αμέσως μετά να συγκροτηθεί ένα ισχυρό Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, το οποίο θα φροντίσει ώστε να υπάρξει ένα καινούριο τηλεοπτικό σκηνικό, ζήτησε από την κυβέρνηση ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στην είσοδο της Βουλής με τους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους και τεχνικούς, οι οποίοι πραγματοποίησαν στάση εργασίας, διαμαρτυρόμενοι για το «μαύρο» στα τηλεοπτικά κανάλια

«Η λογική “κλείνω και περιορίζω τις αγορές” είναι λογική σοβιετικών καθεστώτων και όχι δυτικών κοινωνιών», τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος