Γεωργιάδης για Τέμπη: Δεν πρέπει να είσαι ενάντια στην αξιολόγηση αν σε συγκλόνισε το δυστύχημα – Μπίστης: Δεν υπήρχε σταθμός τηλεδιοίκησης

«Το δυστύχημα στα Τέμπη έδειξε ότι εξακολουθεί να ζει το βαθύ κράτος που φτιάχτηκε τη δεκαετία του 1980», επισήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις Έξι».

«Εάν σε έχει συγκλονίσει αυτό το δυστύχημα δεν πρέπει να είσαι ενάντια στην αξιολόγηση» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ότι δεν υπήρχε σταθμός τηλεδιοίκησης και πώς ρεπορτάζ αποκάλυψε την αλήθεια υποστήριξε το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μπίστης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή.

Πρόσθεσε δε πως οι ιδιωτικοποιήσεις για τα τρενα στην ΕΕ ήταν λάθος και επανακρατικοποιούνται.

«Η κονσόλα του σταθμού λειτουργούσε και έπρεπε να ήταν και οι άλλοι δύο εκεί. Ο κόσμος θα είχε σωθεί (…) Πάνω στην τραγωδία παίζονται πολιτικά παιχνίδια για ψήφους» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ως προς την πορεία της Οικονομίας, ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε ότι η Ελλάδα στα τρόφιμα είναι η 6η χαμολότερη στην ΕΕ. Το «καλάθι του νοικοκυριού» και το Market Pass βοηθούν τους ευάλωτους».

«Η ΝΔ βρίσκεται στην “τέλεια καταιγίδα”. Πιστεύω ότι οι τρεις πυλώνες του επιτελικού κράτους κατέρρευσαν» επισήμανε ο Νίκος Μπίστης.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ ως «το κόμμά του Τσίπρα και του Πολάκη» έκανε λόγο ο κ. Γεωργιάδης. «Ο Πολάκης είναι φασίστας. Η κεντρώα στροφή του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια φαντασίωση» πρόσθεσε ακόμη, ενώ υπογράμμισε ότι αυτοί που στοχοποιήθηκαν από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δεν έλαβαν καμία συγνώμη.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Μπίστης, σημείωσε ότι την πολιτική γραμμά προς το κέντρο την καθορίζουν τα συλλογικά όργανα. «Αυτή η γραμμή ανησυχεί τη ΝΔ».

«Η σταλινική Αριστερά έχει παράδοση διαγραφών. Εμείς δεν είμαστε σε αυτή την παράδοση, δίνουμε δεύτερη ευκαιρία. Ευκαιρία τρίτη δεν θα υπάρξει», είπε ενώ πρόσθεσε ότι ο Παύλος Πολάκης δεσμεύτηκε να εφαρμόζει τις συλλογικές αποφάσεις.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος