Δυο πράγματα πήγαν πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη, η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδας και τα fake news, είπε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Θάνο Σιαφάκα και Γώργο Νερούτσο ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε πολύ καλό το κλίμα με τους επιχειρηματίες, ενώ για το ταξίδι του πρωθυπουργού στα Σκόπια την επόμενη εβδομάδα ανέφερε ότι στοχεύει στην επιτάχυνση των σχέσεων των δυο χωρών.
Ο κ. Τσίπρας σχετικά με το κρούσμα που παρατηρήθηκε η Βόρεια Μακεδονία να χρησιμοποιεί το όνομα “Μακεδονικό” στα προϊόντα της εξήγησε ότι η συμφωνία θα εφαρμοστεί και πως η χώρα μας θα επιβάλλει, ώστε αυτό να μην ξανασυμβεί.
Τέλος ο κ. Τσίπρας παραδέχθηκε ότι η συμφωνία των Πρεσπών έχει πολιτικό κόστος για τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο επεσήμανε ότι σε βάθος χρόνου ο λαός θα αντιληφθεί ότι είναι μια καλή και συμφέρουσα συμφωνία.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος