Ο Γιάννης Πρωτούλης μέλος του Πολ. Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου, στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό», που μεταδίδεται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και τους Περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ.
Ο κ. Πρωτούλης αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση τόνισε ότι το κρατικό χρέος δεν αφορά τους εργαζόμενους, αφού δημιουργήθηκε για χάρη του μεγάλου κεφαλαίου και με την διαπραγμάτευση επιχειρείται η καπιταλιστική ανάπτυξη «πάνω στα συντρίμμια εργατικών, λαϊκών δικαιωμάτων».
Απαντώντας σε ερώτηση για την εργατική Πρωτομαγιά, ο κ. Πρωτούλης υποστήριξε ότι «μία είναι η συγκέντρωση» και αναφέρθηκε στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.
Τέλος, το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ είπε ότι διαμορφώνεται μια «μεγάλη κοινωνική συμμαχία, που θα παλέψει να ανατρέψει την κατάσταση κι όχι απλά να αλλάξουμε έναν διαχειριστή».
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος