Γ. Παντής : “Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των πανελλαδικών εξετάσεων” (audio)

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των πανελλαδικών εξετάσεων, δεν μπαίνει αυτή τη στιγμή κανένα ζήτημα στο τι θα κάνουμε μετά από δυο τρία χρόνια στον τομέα αυτό, δήλωσε στο Πρώτο πρόγραμμα και στους Ξενοφώντα Ζηκίδη και Έλενα Καραγιάννη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Γιάννης Παντής.

Έχουμε ζητήσει από τα πανεπιστήμια και από τις περιφερειακές διευθύνσεις να μας πουν ποιους ανθρώπους προτείνουν για να συμμετάσχουν στις εξετάσεις, πρόσθεσε ο κος Παντής.

Αναφερόμενος στις επαναληπτικές εξετάσεις ο κος Παντής είπε ότι το υπουργείο προτίθεται τα παιδιά που έχουν πρόβλημα υγείας, να τους δώσουμε τη δυνατότητα της δεύτερης ευκαιρίας, είμαστε αυστηροί στα δικαιολογητικά που φέρουν, συμπλήρωσε.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος