Γ. Οικονόμου: Να αποδοκιμάσει ο Α. Τσίπρας τις δηλώσεις Πολάκη για τη Δικαιοσύνη (video)

Επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή τις δηλώσεις του κατά της δικαιοσύνης. O Γιάννης Οικονόμου, καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη για τη δικαιοσύνη και την προαναγγελία δημιουργίας δεύτερης σχολής δικαστών, για να ανανεωθεί όπως είπε το σώμα μέσω εθελούσιας εξόδου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι αν δεν το πράξει ο κ. Τσίπρας, προσβάλει βαθύτατα το θεσμικό ρόλο του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της ελληνικής Δημοκρατίας, επιδεικνύοντας ασυγχώρητη ασέβεια προς μια από τις τρεις θεμελιώδεις εξουσίες της ελληνικής Πολιτείας.

Ο κ. Πολάκης μίλησε σε τοπική εκδήλωση στην Καισαριανή με θέμα τη δικαιοσύνη, τονίζοντας ότι ” Τη δεύτερη φορά αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανανεώσει το δικαστικό σώμα”

Στην ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει χαρακτηριστικά επισημαίνει:

«Ο κ. Παύλος Πολάκης, μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, προέβη σε απειλές εναντίον της Δικαιοσύνης, οι οποίες συνιστούν ευθεία βολή στο Σύνταγμα και την Δημοκρατία στη χώρα μας. Το ολίσθημα του κ. Πολάκη συνιστά οιονεί εκτροπή και καλούμε τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει έργω και λόγω τα λεγόμενα του βουλευτή του, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος στη γραμμή της εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ρεπορτάζ: Γεωργία Σκιτζή

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος