ertnews.gr

Γ. Κατρούγκαλος: Ο Α. Τσίπρας κατάφερε να συσπειρώσει τη δημοκρατική παράταξη γύρω από την Αριστερά (audio)

05/05 15:25
Γ. Κατρούγκαλος: Ο Α. Τσίπρας κατάφερε να συσπειρώσει τη δημοκρατική παράταξη γύρω από την Αριστερά (audio)

Φωτό αρχείου

«Ως χώρα έχουμε θέσεις για το Κυπριακό. Δεν αρκεί όμως να κλωτσάμε το τενεκεδάκι παραπέρα για τον επόμενο», τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Από τη σύγκριση Τσίπρα – Ιγκλέσιας προκύπτει η ηγετική ικανότητα του Αλέξη Τσίπρα με την έννοια ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να συσπειρώσει τη δημοκρατική παράταξη γύρω από την Αριστερά, κάτι που δεν πέτυχαν οι Podemos στην Ισπανία. Ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστησαν η εναλλακτική πλειοψηφική εκδοχή της δημοκρατικής παράταξης» ανέφερε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Θάνο Σιαφάκα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Για το Κυπριακό: «Το βασικό είναι να ξέρουμε τι επιδιώκουμε και ποια είναι η στρατηγική μας. Θέση στο Κυπριακό έχουμε. Δεν αρκεί όμως να κλωτσάμε το τενεκεδάκι παραπέρα για τον επόμενο. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε κάθε διαθέσιμο μέσο, κυρίως την ευρωπαϊκή αλλά και την αμερικανική πίεση, ώστε τελικά η Άγκυρα να εξαναγκαστεί να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις του Διεθνούς Δικαίου» υπογράμμισε ο κ. Κατρούγκαλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version