Φώφη Γεννηματά: Ο πολιτικός κόσμος την αποχαιρετά με συγκίνηση

Πλήθος κόσμου συρρέει από το πρωί στη Μητρόπολη για το ύστατο χαίρε στη Φώφη Γεννηματά.

Συνεργάτες, φίλοι, στελέχη του Κινήματος Αλλαγής αλλά και μέλη της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσία της χώρας καταφθάνουν στον Καθεδρικό Ναό της Αθήνας λίγο πριν την εξόδιο ακολουθία και αφήνουν ένα λουλούδι στο φέρετρό της, το οποίο σκεπάζουν σημαίες της Ελλάδας, του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΚΙΝΑΛ.

Νωρίτερα έφτασε στη Μητρόπολη κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. «Είναι συγκλονιστικό αυτό που έχει συμβεί. Εμένα ήταν φίλη μου, ήμασταν μαζί στην κυβέρνηση. Ήξερα από πολύ παλιά τον πατέρα. της. Έδειξε αξιοπρέπεια, ήταν πολιτικά ώριμη, αγωνίστρια και έδωσε ένα παράδειγμα για όλο τον πολιτικό κόσμο. Παράδειγμα συνέπειας και μαχητικότητας. Σήμερα είναι μια βαριά μέρα για όποιον καταλαβαίνει» δήλωσε συγκλονισμένος ο κ. Σαμαράς.

Φώφη Γεννηματά: Ο πολιτικός κόσμος την αποχαιρετά με συγκίνηση

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμος Κεδίκογλου έκανε λόγο για μια μεγάλη απώλεια. «Τη γνώριζα καλά. Ήταν ένας πολύ ωραίος άνθρωπος, με σπάνιο ήθος, τρομερή δύναμη και τρομερή αξιοπρέπεια. Το κενό της δεν αναπληρώνεται» δήλωσε με συγκίνηση.

Φώφη Γεννηματά: Ο πολιτικός κόσμος την αποχαιρετά με συγκίνηση

Για μεγάλο σοκ μίλησε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου. «Είναι μια μεγάλη στενοχώρια για όλους τους Έλληνες. Ήρθαμε να πούμε το τελευταίο αντίο σε μια Ελληνίδα, η οποία άλλαξε τα κοινωνικά στερεότυπα, σε μια γυναίκα που κινήθηκε μόνο με αξιοπρέπεια και πολύ βαθιά ευγένεια».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος