Φ. Σαχινίδης στο Πρώτο: Παράθεση ατάκας το αποψινό debate (audio)

«Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε καταθέσει μια πρόταση πολύ συγκεκριμένη που αποσκοπούσε στο να συζητηθούν ουσιαστικά τα κρίσιμα ζητήματα και όχι με την επικοινωνιακή λογική, δηλαδή την παράθεση μιας ατάκας» τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» με την Μαρία Γεωργίου και τον Βασίλη Αδαμόπουλο, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, υποψήφιου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, ο οποίος θα απέχει από το αποψινό debate στην ΕΡΤ.

Ερωτηθείς εάν αυτό θα σημαίνει πως δεν θα ακουστούν οι θέσεις του, ο κ. Σαχινίδης υποστήριξε ο κ. Παπανδρέου εμφανίζεται αυτό το διάστημα σε διάφορα μέσα και απαντά σε όλες τις ερωτήσεις που του γίνονται. Επιπλέον, σημείωσε, οι θέσεις του ακούγονται σε όλη την περιοδεία που έχει κάνει ως υποψήφιος. «Είναι ζήτημα αν θα μείνουν 3-4 νομοί εκτός προγράμματος, ενώ θα κάνει και θεματικές συζητήσεις. Άρα όλες οι απόψεις θα είναι διαθέσιμες για όλους όσους ενδιαφέρονται για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ. Εχθές ήταν στο Χαλάνδρι και μίλησε εκτός κειμένου στον κόσμο απαντώντας σε ερωτήσεις. Τι πιο σημαντικό από την άμεση επικοινωνία με τους ίδιους τους πολίτες;».

«Αυτή την στιγμή έχουμε έναν δικομματισμό του 1,5 κόμματος, βιώνουμε τις παραλυτικές συνέπειες ενός κολοβού δικομματισμού με μια ΝΔ που αισθάνεται ότι δεν απειλείται από τον ΣΥΡΙΖΑ και με έναν ΣΥΡΙΖΑ που έχει ένα τεράστιο έλλειμμα αξιοπιστίας. Το ΚΙΝΑΛ έρχεται για να ανατρέψει αυτόν τον συσχετισμό δυνάμεων και με τον Γιώργο Παπανδρέου να γίνει πρωταγωνιστής της πολιτικής σκηνής και να δώσει έναν σοσιαλιστή πρωθυπουργό για πρώτη φορά μετά το 2011» είπε χαρακτηριστικά ο κ Σαχινίδης περιγράφοντας την κεντρική προσπάθεια του κ. Παπανδρέου. «Όσο αφορά τα σύμβολα και τις ονοματοδοσίες αυτά θα αποφασιστούν στο συνέδριο, σύμφωνα με το καταστατικό, δεν μπορεί να αποφασίζει κανένας κατά το δοκούν. Άρα αποφασίζουν οι πολίτες ποιος θα είναι πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, και ύστερα ο εκλεγμένος πρόεδρος θα συγκαλέσει το συνέδριο που θα αποφασιστούν όλα» υπογράμμισε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος