Φ.Γεννηματά : Είμαστε οι μόνοι που κάναμε  πολιτική και ηθική αυτοκάθαρση

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από του τηλεοπτικού βήματος του σταθμού Κόντρα  η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά , υποστηρίζοντας ότι «η κυβέρνηση μετατρέπει τη πολιτική ζωή σε αρένα κι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για τη Δημοκρατία».

Η κα Γεννηματά  δήλωσε  αποφασισμένη να υπερασπιστεί την υπόληψη και την τιμή εκατοντάδων χιλιάδων στελεχών και μελών της δημοκρατικής παράταξης, που έχουν δώσει την ψυχή τους με εντιμότητα και ανιδιοτέλεια και μοναδικό αίσθημα προσφοράς, όπως ανέφερε, σε αυτόν τον τόπο.

«Η στάση μας είναι ξεκάθαρη: Όλα στο φως!» προσέθεσε, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε το μόνο κόμμα που έχει κάνει πολιτική και ηθική αυτοκάθαρση. Ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι από το 2007 εκτός κόμματος. Δυστυχώς, δεν μας ακολούθησε κανένα άλλο κόμμα σε αυτή την πορεία, σημείωσε. “Τώρα πλέον η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί ελεύθερη, χωρίς άλλες καθυστερήσεις, να κάνει το έργο της».

Ο κ. Γεννηματά τόνισε  πως «δεν συμβάλλεις στη διαφάνεια όταν πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα, αλλά όταν προχωράς  σε αυτοκάθαρση και θωράκιση της Πολιτείας για να μπει τέλος στην διαφθορά».

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ επέμεινε ότι ο πρωθυπουργός οφείλει να δώσει απαντήσεις,για όσα ειπώθηκαν στο υπουργικό του συμβούλιο, αναφερόμενη  σε καταγγελία υπουργού ενώπιον του πρωθυπουργού και του υπουργικού συμβουλίου για χρηματοδότηση της κυβέρνησης του από τον Σόρος.

Τέλος εξέφρασε εκ νέου τη θέση του Κινήματος Αλλαγής για τη συμφωνία των Πρεσπών η οποία, όπως επανέλαβε, «δεν κλείνει παλιούς λογαριασμούς, αντιθέτως ανοίγει καινούριους με την εκχώρηση της μακεδονικής εθνικότητας και της μακεδονικής γλώσσας.

Επανέλαβε, τέλος, τη θέση για τις μετεκλογικές συνεργασίες υποστηρίζοντας ότι «είναι επιτακτική ανάγκη να σπάσει το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος