«Συμπλήρωμα κανενός δεν θα γίνουμε», υπογραμμίζει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, στην εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», συμπληρώνοντας ότι «η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου. Η αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών με την καθοριστική δική μας ενίσχυση είναι το κλειδί».
«Η θέση μας είναι ξεκάθαρη, σταθερή και όχι ευκαιριακή», τονίζει η κ. Γεννηματά ενώ επισημαίνει ότι «το πραγματικό δίλημμα σήμερα είναι εθνική συνεννόηση ή καταστροφή. Σε αυτό το εθνικό δίλημμα έχουν να απαντήσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ που εξακολουθούν να παίζουν το παιγνίδι του μικρού δικομματισμού, της πόλωσης και του διχασμού».
Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σημειώνει ότι η χώρα μπορεί να βγει από τα μνημόνια, όμως με άλλη πολιτική και άλλη κυβέρνηση και όχι με νέες ψεύτικες ελπίδες, καθώς, όπως λέει, «η κρίση έφερε τα μνημόνια και τη λιτότητα και όχι τα μνημόνια την κρίση».
«Η περίοδος 2004-2009 με τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας του Κ. Καραμανλή, επέφερε καίριο πλήγμα στην οικονομία. Με τις κυβερνήσεις Τσίπρα η χώρα πισωγύρισε. Εγκλωβίστηκε στο δίλημμα Grexit ή διαρκής λιτότητα και οδηγήθηκε στη μόνιμη επιτροπεία με δεσμεύσεις που ναρκοθετούν την προοπτική επανεκκίνησης της οικονομίας και την έξοδο από την κρίση. Δεν ξεχνάμε τίποτα, δεν χαριζόμαστε σε κανέναν. Όμως η χώρα πρέπει να πάει μπροστά. Με εθνική συνεννόηση, εθνική γραμμή και αξιόπιστη κυβέρνηση ευρείας στήριξης. Μόνον έτσι θα υπάρξει πραγματική ελπίδα», αναφέρει.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος