Ευρωεκλογές: Στο Λιτόχωρο ο Κ. Μητσοτάκης – Η Ηλιούπολη ο αποψινός σταθμός του Στ. Κασσελάκη

Σε μπαράζ περιοδειών βρίσκονται οι πολιτικοί αρχηγοί. Στο Λιτόχωρο βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Κατερίνη, ενώ στην Ηλιούπολη βρίσκεται ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στο Λιτόχωρο θα γίνει σύσκεψη με τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες στο δημαρχείο και στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός θα περπατήσει στους κεντρικούς δρόμους και θα μιλήσει με τους κατοίκους συνδυάζοντας την ανάδειξη των θεμάτων τοπικού ενδιαφέροντος με το κυβερνητικό έργο ενόψει των ευρωεκλογών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιμείνει στον θετικό πολιτικό λόγο κάνοντας τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου με έμφαση στην οικονομία, την ασφάλεια και την αμυντική και διπλωματική ενίσχυση της χώρας, διαχωρίζοντας τους πραγματικούς από τους «γιαλαντζί» πατριώτες.

Παράλληλα, πρόκειται να επαναλάβει το δίλημμα: Συνέχιση των μεταρρυθμίσεων προς όφελος των πολιτών ή αστάθεια που επιδιώκει η αντιπολίτευση και θα καλέσει τους πολίτες να εμπιστευτούν ξανά τη Νέα Δημοκρατία για να συνεχίσει η χώρα να διαγράφει τροχιά προόδου σε όλα τα επίπεδα, με στόχο τη σύγκλιση με την Ευρώπη.

Στη συνέχεια θα βρεθεί στην Κατερίνη, όπου θα μιλήσει σε συγκεντρωμένους πολίτες, ενώ την Παρασκευή (16/5) θα περιοδεύσει σε Ημαθία και Πέλλα.

Η Ηλιούπολη ο αποψινός σταθμός στις περιοδείες του Στέφανου Κασσελάκη

Η Ηλιούπολη είναι ο αποψινός σταθμός στις περιοδείες του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος επιδιώκει να συνεχίσει την αδιαμεσολάβητη και άμεση επαφή με τους πολίτες, συζητώντας μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους αλλά και κρίσιμους τομείς που αφορούν την κοινωνία.

«Καλύτερη ζωή τώρα» είναι το κεντρικό σύνθημα που έχει επιλέξει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία στέλνει μήνυμα για πολιτική ανατροπή, στον δρόμο προς την κάλπη του Ιουνίου με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δίνει έμφαση στις θέσεις για δημόσια υγεία, φορολογία και ακρίβεια, κι έχοντας ήδη δώσει στη δημοσιότητα και τα πρώτα 3 spot που αρχίζουν με τη φράση: «Η Ελλάδα που θέλουμε».

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται αλλα 4 τηλεοπτικά μηνύματα, για κρίσιμα θέματα και ένα ακόμα που θα προβάλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, το οποίο η Κουμουνδούρου έχει αφήσει να εννοηθεί πως θα προκαλέσει αίσθηση.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Σκιτζή, Γιώργος Παντελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος