Κ. Μπακογιάννης: Θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις για την Αθήνα που μας ενώνει (video)

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, καθώς με ενσωματωμένο το 93,43% λαμβάνει το 65,23% των ψήφων έναντι 34,77% του Νάσου Ηλιόπουλου.

Με καταμετρημένες περίπου 145.000 ψήφους ο κ. Μπακογιάννης έλαβε τις 89.600, ενώ ο κ. Ηλιόπουλος 47.750. Τα άκυρα είναι περίπου 3.000 και τα λευκά σχεδόν 5.000.

«Από αύριο δεν υπάρχουν παρατάξεις. Υπάρχει μόνο μια παράταξη, η παράταξη της Αθήνας», τόνισε ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε δήλωση του, στο εκλογικό του κέντρο, στην πλατεία Κολοκοτρώνη, για το νικηφόρο αποτέλεσμα που πέτυχε.«Θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις για την Αθήνα που μας ενώνει και συμφιλιώνει» είπε. «Θα πατήσουμε το γκάζι από την 1η Σεπτεμβρίου, πάμε αλλιώς, πάμε όλοι μαζί» ανέφερε.

Ο κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε τους πολίτες της Αθήνας για την τιμή και την εμπιστοσύνη που εξέφρασαν στο πρόσωπο του, διαβεβαιώνοντας τους ότι «24 ώρες το 24ωρο θα δίνουμε όλο το είναι μας».

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων ανάφερε ότι στη θητεία του δεν θα ισχύει η γνωστή ρήση «ο δήμαρχος είναι ο πρώτο πολίτης». «Εγώ θα είμαι ο τελευταίος πολίτης και θα υπηρετώ τον κάθε ένα Αθηναίο και Αθηναία. Τώρα τέρμα τα λόγια. Από δω και πέρα δουλειά -δουλειά-δουλειά» είπε και πρόσθεσε: «Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη» σημειώνοντας πως «μπορεί να μη κερδίσουμε όλες τις μάχες αλλά θα τις δώσουμε όλες και μαζί».

Ντ. Μπακογιάννη: Ο λαός έστειλε μήνυμα ότι επιθυμεί πολιτική αλλαγή

«Είναι σαφές ότι η Ελλάδα βάφτηκε μπλε, σήμερα ο ελληνικός λαός για δεύτερη φορά μετά τις ευρωεκλογές έστειλε πολύ ισχυρό μήνυμα», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Ένα μήνυμα ότι επιθυμεί πολιτική αλλαγή, ότι εμπιστεύεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την πρόταση που εκείνος κατέθεσε ενώπιόν του», τόνισε η ίδια.

Όπως είπε η κ. Μπακογιάννη, «ο ελληνικός λαός δεν θέλει πλέον ψέματα, λαϊκισμούς και δημαγωγίες, θέλει υπευθυνότητα, σοβαρότητα και αλήθεια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος