Για τις κυβερνητικές ευθύνες στο Σκοπιανό αλλά και για την «αποπομπή» Κοτζιά από την κυβέρνηση κάνει λόγο σε δήλωση της η εκπρόσωπος Τύπου και ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη.
Ειδικότερα τονίζει ότι:
«Πέντε μέρες τώρα ο κ. Τσίπρας αποφεύγει να εξηγήσει γιατί απέπεμψε τον κ. Κοτζιά που στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών.
Kαι όχι τον κ. Καμμένο που, υποτίθεται ότι την πολεμά, αλλά επιτρέπει στα Σκόπια να δημιουργούν τετελεσμένα που είναι όλο και πιο δύσκολο να ανατραπούν. Οι κ. Τσίπρας και Καμμένος κοροϊδεύουν από κοινού τους πολίτες για να μείνουν για λίγους ακόμη μήνες στην εξουσία.
Η αλήθεια είναι μία: Όσοι επιτρέπουν άπραγοι να ολοκληρωθεί η Συνταγματική αναθεώρηση στα Σκόπια, θα φέρουν τεράστια ευθύνη απέναντι στην ιστορία. Με πρώτο τον κ. Καμμένο».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος