Προπηλακισμός της βουλευτού Χριστίνας Αλεξοπούλου – Ανακοίνωση της ΝΔ

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου δέχτηκε επίθεση από αντιεξουσιαστές κατά τη διάρκεια εθελοντικής αιμοδοσίας που οργάνωσε το πολιτικό της γραφείο με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ. “Ο προπηλακισμός ανθρώπων που περίμεναν να δώσουν αίμα για συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη είναι το ύστατο κατάντημα ενός χώρου που βάζει τις ιδεοληψίες του πάνω από την ανθρώπινη αξία” σημείωσε η Νέα Δημοκρατία.

Το επεισόδιο συνέβη στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, όπου άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου εκδίωξαν τη βουλευτή της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Στην ανακοίνωση της ΝΔ επισημαίνεται ότι “το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται σε συνέχεια των καθημερινών επιθέσεων σε βουλευτές και στελέχη μας και επιβεβαιώνει δύο πράγματα: Πρώτον, ότι η δήθεν «αλληλεγγύη» των θρασύδειλων τραμπούκων δεν λογαριάζει ούτε θεμελιώδεις πράξεις πραγματικής αλληλεγγύης όπως η αιμοδοσία, και δεύτερον ότι η τοξική ρητορική που μεθοδικά εισάγουν στον δημόσιο διάλογο ο ΣΥΡΙΖΑ και τα δεκανίκια του στοχεύει αποκλειστικά στο να υποδαυλίσει κοινωνικές εντάσεις”.

“Η Νέα Δημοκρατία έχει δώσει την υπόσχεση να ενώσει όλους τους Έλληνες. Και σε αυτή τη δέσμευση μένουμε προσηλωμένοι καλώντας και τα υπόλοιπα κόμματα να προσέλθουν στην ίδια κατεύθυνση”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος