Eπίσκεψη Τσίπρα σε επιχείρηση στο Αιγάλεω – Πυρά για το αυξημένο κόστος παραγωγής (video)

Array

Η ανάγκη ενίσχυσης της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας που αποτελεί και
τη ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας βρέθηκε στο επίκεντρο της επίσκεψής του Αλέξη Τσίπρα σε βιοτεχνία κατασκευής εξοπλισμού παιδικής Χαράς, μια 100% ελληνική επιχειρηση στο Αιγάλεω.

«Το μεγάλο ζήτημα είναι πώς να δοθούν κίνητρα και η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ανθίζουν και να μη μαραζώνει καμιά» είπε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος άκουσε από τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το πολύ αυξημένο ενεργειακό κόστος τα τελευταία χρόνια αλλά και τις πολύ μεγάλες ανατιμήσεις σε πρώτες ύλες και κόστος παραγωγής.

Eπίσκεψη Τσίπρα σε επιχείρηση στο Αιγάλεω – Πυρά για το αυξημένο κόστος παραγωγής (video)
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην πραγματική οικονομία. (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/EUROKINISSI)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για το ταμείο ανάκαμψης που δεν βοηθά όπως είπε τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα καθώς «κλείνουν» όπως σημείωσε τους κωδικούς μόνο για τους μεγάλους ομίλους, ενώ δήλωσε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη συσσώρευση έργων σε λίγες εταιρείες.

«Δεν μπορείς να μιλάς για επιχειρηματικότητα και να εννοείς τους λίγους μεγάλους ομίλους» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας ο οποίος άσκησε σφοδρή κριτική για τις μεγάλες ανατιμήσεις που πλήττουν τους εργαζόμενους την ώρα, όπως ανέφερε «βλέπεις διαρκώς τις τιμές να ανεβαίνουν. Κάποιοι βγάζουν δισεκατομμύρια. Μόνο εδώ είμαστε πρωταθλητές και στις τιμές στα σουπερμάρκετ και στα καύσιμα και στο ρεύμα». Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέληξε ότι κάποια στιγμή στη χώρα πρέπει να υπάρξει Δικαιοσύνη.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παντελάκης | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος