Επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Array

Διανύουμε περίοδο εξελίξεων για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, ως προς το μέλλον τους και στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, την Παρασκευή 22/7 πραγματοποίησε επίσκεψη στο χώρο, όπως αναφέρει στο λογαριασμό του στο facebook.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι: «Συναντήθηκα σήμερα με εκπροσώπους των Εργαζομένων στο Ναυπηγείο Ελευσίνας, του Προεδρείου της ΓΣΕΕ και της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής του Κινήματος.

Στη συνάντηση, ενημερώθηκα διεξοδικά για την κατάσταση που επικρατεί στο Ναυπηγείο Ελευσίνας, καθώς και για το Επιχειρησιακό Σχέδιο που προωθεί ο Υπουργός Ανάπτυξης και βρίσκεται στο επίκεντρο της συζήτησης που αφορά το παρόν και το μέλλον του Ναυπηγείου, αλλά και των αγώνων των Εργαζομένων.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, εξέφρασα τη στήριξή μου στον αγώνα των Εργαζομένων και στην ανάγκη αναζήτησης ενός βιώσιμου Επιχειρησιακού Σχεδίου, το οποίο θα διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του Ναυπηγείου, τη συμβολή του Ναυπηγοεπισκευαστικού Τομέα στη δημιουργία μιας εξωστρεφούς και ανταγωνιστικής προοπτικής για την Ελληνική επιχειρηματικότητα και για τη δημιουργία βιώσιμων θέσεων εργασίας. Επίσης, υπογράμμισα την ανάγκη σεβασμού προς τον θεσμό των Συλλογικών Διαπραγματεύσεων και των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

“Είμαστε μαζί στον αγώνα για βιώσιμο Ναυπηγοεπισκευαστικό Τομέα με βιώσιμες θέσεις εργασίας και θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις προς αυτήν την κατεύθυνση”, τόνισα, προς τους εκπροσώπους των Εργαζομένων, Θανάση Δανούση, Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΕ, Παναγιώτη Ρεντούμη, Επικεφαλής της ΠΑΣΚΕ Ναυπηγείων Ελευσίνας, Νεκτάριο Αλεξάκη, Μέλος της ΠΑΣΚΕ Ναυπηγείων Ελευσίνας και Αγαθάγγελο Σερέπα, Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος