Επίσκεψη Στέφανου Κασσελάκη σε οινοποιεία της Νεμέας – «Μεγάλη κοροϊδία αυτό που γίνεται στην Ελλάδα με τις τράπεζες»

Το Οινοποιείο Γκόφα στο Κούτσι Νεμέας επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κόρινθο, συναντώντας παραγωγούς κρασιού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, κατά τη διάρκεια της ξενάγησής του στο οινοποιείο, ο ίδιος επεσήμανε «τις δυνατότητες δημιουργίας εγχώριας τεχνογνωσίας στο πεδίο της βιομηχανικής παραγωγής εξοπλισμού για τις ανάγκες των παραγωγών κρασιού, ενώ εξήρε την ποιότητα των ελληνικών κρασιών, μιλώντας με τους ανθρώπους του οινοποιείου».

Ανέφερε, ειδικότερα: «Βασιζόμαστε σε σας να καλλιεργήσετε τη δική μας τεχνογνωσία σ’ αυτά. Εχουμε εξαιρετικής ποιότητας κρασιά. Έχουν εξαιρετικό brand στο εξωτερικό, πολύ καλή σχέση αξίας – ποιότητας και πρέπει να δημιουργήσουμε ένα ‘οικοσύστημα’ γύρω από αυτό και να το συνδυάσουμε με το τουρισμό και τον πολιτισμό».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Κασσελάκης έθιξε και «το μεγάλο ζήτημα της χρηματοδότησης της μικρομεσαίας επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, συμμεριζόμενος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει». «Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα με τις τράπεζες είναι μεγάλη κοροϊδία. Η διαφορά πιστώσεων – χρεώσεων στα επιτόκια είναι τεράστια και δεν υπάρχει δικαιολογία γι’ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια της περιοδείας του ο κ. Κασσελάκης μετέβη στο δημαρχείο Νεμέας όπου είχε συνάντηση με φορείς.

Πηγές: ΕΡΤ / ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος