Επίσκεψη κλιμακίου του ΜέΡΑ25 στις σεισμόπληκτες περιοχές (video)

Τους σεισμόπληκτους στο Δαμάσι και το Μεσοχώρι Ελασσόνας επισκέφτηκε κλιμάκιο του ΜέΡΑ25 με τον Γραμματέα του κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη, την Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλεύτρια Β’ 3 Νοτίου Τομέα Αθηνών του ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα, τον Συντονιστή της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Κώστα Μπιτσάνη, τον εκπρόσωπο Τύπου Μιχάλη Κριθαρίδη και στελέχη και μέλη από τις τοπικές οργανώσεις του ΜέΡΑ25 στη Λάρισα.

Ο κ. Βαρουφάκης συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και ενημερώθηκε για τα ζητήματα που έχουν προκύψει από τους σεισμούς, ενώ συνομίλησε και με τους ίδιους τους πληγέντες για τα προβλήματα που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν και επισήμανε την ανάγκη οργάνωσης της ανοικοδόμησης από τον δήμο, την περιφέρεια και την πολιτεία ενώ εστίασε στο θέμα των αποζημιώσεων.

Τέλος, τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 και με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Φαλλάνη Λάρισας για το ζήτημα και των εκεί καταστροφών ιστορικών κτιρίων, δεσμευόμενος να υπάρξει περαιτέρω συνομιλία και ενημέρωση για τα ζητήματα ώστε να τεθούν κι αυτά στην Κυβέρνηση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος