Επισκέψεις ευρωβουλευτών στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών για ανταλλαγή απόψεων

Σύνοψη
  • Σκοπός των συναντήσεων ήταν η έναρξη ενός διαρκούς διαλόγου πριν από τη λήψη αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα που αφορούν το εμπόριο.

Tις προσδοκίες τους για παρεμβάσεις υπέρ του εμπορικού κόσμου, εξέφρασαν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας, σε υποψήφιους ευρωβουλευτές, που αυτές τις ημέρες επισκέφτηκαν τα γραφεία του ΕΣΑ.


Στη σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου, αναφέρεται πως: «Από τη Νέα Δημοκρατία μας τίμησαν με την παρουσία τους η κα Βίκυ Φλέσσα και οι κ.κ. Δημήτρης Κατσαούνης, Σπύρος Καρανικόλας, Γιώργος Μουρούτης, από τον ΣΥΡΙΖΑ οι κυρίες Σοφία Μπεκατώρου, Αναστασία Σαπουνά, Ευγενία Αρσένη και οι κύριοι Κώστας Αρβανίτης, Δημήτρης Πανόπουλος, Δημήτρης Παπαδημητριάδης, από το ΠΑΣΟΚ οι κ.κ. Λευτέρης Καρχιμάκης, Ηλίας Κικίλιας, Φίλιππος Σαχινίδης, από την Πλεύση Ελευθερίας η κυρία Έφη Καζαντζή και ο κ. Απόστολος Μπαλμπούζης, από τη Νέα Αριστερά οι κύριοι Θέμης Αμπλάς και Πέτρος Φιλίππου, και από τους Δημοκράτες, ο πρόεδρος του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος, οι κυρίες Μαρία Μηλίνη και Ελένη Γεωργουλοπούλου καθώς και ο κύριος Βασίλης Σίμος».

Σε σύντομη δήλωσή του, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σταύρος Καφούνης τόνισε: «Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς η παρουσία τόσων υποψηφίων ευρωβουλευτών στα γραφεία μας. Σκοπός των συναντήσεων ήταν η έναρξη ενός διαρκούς διαλόγου πριν από τη λήψη αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα που αφορούν το εμπόριο. Θέλουμε να υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας με όσους εκλεγούν ευρωβουλευτές και καθόλη τη διάρκεια της θητείας τους ώστε να υπάρχει άμεση σύνδεση με τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου σε ζητήματα που επηρεάζουν άμεσα τον κλάδο.

Kίνητρα για επενδύσεις σε πολύ μικρές επιχειρήσεις, μείωση των υπερβολικών φορολογικών βαρών, απλοποίηση της λειτουργίας των καταστημάτων καθώς και παρέμβαση για την ορθή λειτουργία του ανύπαρκτου σήμερα τραπεζικού συστήματος, είναι κάποια από τα πολλά ζητήματα που πρέπει να λυθούν μέσω της Ε.Ε.».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος