Έντονη αντιπαράθεση Άννας Καραμανλή και Γιώργου Βαρεμένου μπροστά στις κάμερες

‘Εντονη αντιπαράθεση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είχαν οι βουλευτές Αννα Καραμανλή της Νέας Δημοκρατίας και Γιώργος Βαρεμένος του ΣΥΡΙΖΑ, που προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας ήταν καλεσμένοι σε πρωινή εκπομπή, όταν κάποια στιγμή υπήρξε ένταση, με αφορμή την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα σε θεατρική παράσταση στο Παλλάς και το αιχμηρό σχόλιο της Άννας Καραμανλή.

Η βουλευτής της ΝΔ, συγκεκριμένα, εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τους δύο πιλότους που σκοτώθηκαν στην Ανδραβίδα όταν κατέπεσε το F-4 Phantom και είπε: «Πάλι καλά που κράτησε ενός λεπτού σιγή ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του στο Περιστέρι», κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως την ημέρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου πιλότου, πήγε σε παράσταση στο θέατρο Παλλάς συνοδευόμενος από τις κυρίες Τσαπανίδου και Σβίγκου. Έδειξε, μάλιστα, φωτογραφία, λέγοντας: «Αυτή είναι η υποκρισία του κ. Τσίπρα».

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του κ. Βαρεμένου ο οποίος έκανε λόγο για «αθλιότητα» άρπαξε τη φωτογραφία και την τσαλάκωσε. «Τι θέλουν να πουν ότι δεν σεβόμαστε το θάνατο των πιλότων; Το δέχεστε αυτό;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δημήτρης Οικονόμου πήρε τον λόγο και του είπε ότι η χειρονομία αυτή σε μια κυρία δεν ήταν ωραία, ζητώντας να πέσουν οι τόνοι, με τον κ. Βαρεμένο να δηλώνει ότι παίρνει πίσω την χειρονομία. «Προς τιμήν σας» τόνισε η κ. Καραμανλή.

«Τα δέχομαι όλα στο διάλογο εκτός από την αμφισβήτηση του πατριωτισμού του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο κ. Βαρεμένος, με τη βουλευτή της ΝΔ να δηλώνει πως έκανε «πολιτική κριτική».

Ανακοίνωση για το συμβάν μεταξύ Γιώργου Βαρεμένου και Άννας Καραμανλή εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για «ακραία σεξιστική επίθεση»

Γ. Βαρεμένος: Δεν υπήρχε κανένα νόημα επιθετικότητας απέναντι στην κ. Καραμανλή – Δεν έκανα χειρονομία στην κ. Καραμανλή

«Δεν υπήρχε κανένα νόημα επιθετικότητας απέναντι στην κ. Καραμανλή. Δεν έκανα χειρονομία στην κ. Καραμανλή, για όνομα του Θεού. Μου έβαζε μπροστά μου τη φωτογραφία, τι να έκανα;» είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 και την εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, δίνοντας τη δική του εκδοχή. Με αφορμή το περιστατικό και τη φωτογραφία που έδειχνε η κ. Καραμανλή από την παρουσία Τσίπρα σε θεατρική παράσταση λίγες ώρες μετά τον χαμό των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας έκανε λόγο για «τυμβωρυχία», ενώ διερωτήθηκε, «αν μπορεί να γίνει προεκλογική εκστρατεία πάνω σε φέρετρα» και «αν σεβόμαστε τη θυσία»

Ανακοίνωση για το συμβάν μεταξύ Γιώργου Βαρεμένου και Άννας Καραμανλή εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, κάνοντας λόγο για επιλογή της βουλευτή «να αποκομίσει πολιτική υπεραξία, ακόμη και σε μια στιγμή εθνικού πένθους και βαθιάς θλίψης»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος