Ελληνική Λύση: Στημένη αντιπαράσθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με πρόσχημα την αποχώρηση Πολάκη

Για «στημένη αντιπαράθεση» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο το γραφείο τύπου της Ελληνικής Λύσης, μετά την απομάκρυσνη του Παύλου Πολάκη.

Για «στημένη αντιπαράθεση» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο το γραφείο τύπου της Ελληνικής Λύσης, μετά την απομάκρυσνη του Παύλου Πολάκη σήμερα (27.02.2023).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης: «Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιούν την απομάκρυνση Πολάκη ως αφορμή για ένα νέο γύρο πόλωσης και στημένης αντιπαράθεσης, προκειμένου να συσπειρώσουν τα κομματικά τους ακροατήρια.

NΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ όμως συνεργάζονται αρμονικά σε όλα τα εθνικά και κοινωνικά επώδυνα. Η κατάσχεση της περιουσίας των Ελλήνων, η ληστεία από τα καρτέλ ενέργειας, η προδοσία της Μακεδονίας, είναι η απόδειξη της αγαστής συνεργασίας τους.

Αυτό ακριβώς θα κάνουν και μετά τις εκλογές, όπου θα ολοκληρώσουν την ληστεία των Ελλήνων και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας με τις Πρέσπες του Αιγαίου.

Η Ελληνική Λύση είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που αντιμάχεται τα σχέδια παράδοσης εθνικής και ιδιωτικής περιουσίας από τους φιλήκοους του κάθε κ. Μπλίνκεν».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος