«Η από 10.9.2023 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου “Επείγουσες διατάξεις για την αναστολή μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης και τη μετάθεση της ημερομηνίας ανακήρυξης συνδυασμών για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας”, δείχνει ότι η ΝΔ δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος της καταστροφής στη Θεσσαλία αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα», σημειώνει, σε ανακοίνωσή της, η Ελληνική Λύση.
Το κόμμα «έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις, που δίνουν πραγματική στήριξη στους άμεσα αλλά και έμμεσα πληττόμενους από τις πρόσφατες καταστροφές. Μεταξύ αυτών, η πλήρης προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς για ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια, η πλήρης αποζημίωση τόσο για τις ζημιές όσο και για την μεσοπρόθεσμη απώλεια εισοδήματος κ.λπ.», σύμφωνα με την ανακοίνωση.
«Στην κύρωση της συγκεκριμένης ΠΝΠ λοιπόν η Ελληνική Λύση θα ψηφίσει “Παρών”. Με “ελεημοσύνες” δεν αντιμετωπίζονται οι εθνικές τραγωδίες», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος