Ελληνική Λύση για ομιλία Τσίπρα στο Βελλίδειο: Είναι ίδιος με τον κ. Μητσοτάκη, σε όλες τις εθνικά επιζήμιες και κοινωνικά επώδυνες πολιτικές

Δριμεία κριτική άσκησε το κόμμα Ελληνική Λύση στα όσα εξήγγειλε από το Βελλίδειο το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας «ως πρωθυπουργός διέλυσε στην φορολογία την μεσαία τάξη, μείωσε τις συντάξεις, ακόμα και τα επιδόματα των ΑμΕΑ, δεν έκανε εξορύξεις, άνοιξε τον δρόμο για το ξεπούλημα της ΔΕΗ, υπηρέτησε πιστά την απολιγνιτοποίηση και θέσπισε το ληστρικό χρηματιστήριο ενέργειας, εμφανίστηκε εχθές για να προαναγγείλει πως την «επόμενη φορά» θα κάνει ακριβώς τα αντίθετα!

Στο μόνο που παρέμεινε «αταλάντευτος», ήταν η διαδικασία «αντικατάστασης» πληθυσμού με μετανάστες, αναφέρει η Ελληνική Λύση στην ανακοίνωσή της και προσθέτει: «Για άλλη μία φορά, ο κύριος Τσίπρας απέδειξε ότι είναι ίδιος με τον κύριο Μητσοτάκη, σε όλες τις εθνικά επιζήμιες και κοινωνικά επώδυνες πολιτικές».

Η Ελληνική Λύση, καταλήγει η ανακοίνωση, «είναι η μόνη πολιτική δύναμη που δεν έχει παρεκκλίνει ούτε χιλιοστό από τις ιδρυτικές της εξαγγελίες, καθώς τόσο οι προτάσεις της όσο και οι προβλέψεις της επιβεβαιώνονται συνεχώς».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος