Ελληνική Λύση: Δήλωση Βελόπουλου για την απουσία του από τη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής

Array

Δήλωση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου για τη «δήθεν απουσία» του από την σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας εξέδωσε το γραφείο τύπου του κόμματος.

«Από το Περιβόλι της Παναγίας όπου και βρίσκομαι σε προγραμματισμένο εδώ και μήνες προσκύνημα, οφείλω να διευκρινίσω τα κάτωθι στους «ανησυχούντες»:

Η Ελληνική Λύση έχει ζητήσει την παραίτηση της κυβέρνησης από το φθινόπωρο του 2021, όταν έγινε εμφανής η συντονισμένη ληστεία των Ελλήνων μέσω του κόστους ενέργειας και των ανατιμήσεων. Φυσικά και η Ελληνική Λύση θα υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας, παρότι όπως ξεκαθάρισα στην χθεσινή μου ομιλία στην ολομέλεια της Βουλής, την θεωρώ «δώρο» του κ. Τσίπρα στον κ. Μητσοτάκη.

Φαίνεται όμως ότι από την ομιλία μου, εκτός από την πάγια απουσία όλων των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών, «απουσίαζαν» και οι δημοσιογράφοι, εξού και οι «θεωρίες συνωμοσίας» σε κάποια δημοσιεύματα.

Από το στημένο θέατρο της κομματικής συσπείρωσης, των ύβρεων και των συκοφαντιών που δυσφημούν το πολίτευμα και την δημοκρατία, ακυρώνοντας το πολιτικό ήθος, επιλέγω το υπερχρονικό ήθος της Ορθοδοξίας, που ενώνει τους Έλληνες και διασφαλίζει την επιβίωση του Έθνους».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος