Κατάπλους της φρεγάτας «Ύδρα» στο λιμάνι της Χάιφας —
EUROKINISSI / ΓΕΕΘΑ
Τον Ισραηλινό Διευθυντή του Dado Center Ταξίαρχο Eran Ortal συνάντησε ο Γενικός Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων (ΓΔΠΕΑΔΣ) του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Δρ. Κωνσταντίνος Μπαλωμένος, στο πλαίσιο του Σεμιναρίου «Εφηρμοσμένη και Ολιστική Διαχείριση Υβριδικών Απειλών και Κρίσεων», που οργανώνεται από τη Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Διεθνών Σχέσεων.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Καποδίστριας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου στελέχη της εν λόγω Γενικής Διεύθυνσης συνομίλησαν με στελέχη της επίσημης δεξαμενής σκέψης (think tank) των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, Dado Center. Κατά τις συνομιλίες ο Δρ. Κωνσταντίνος Μπαλωμένος και ο Ταξίαρχος Eran Ortal, Διευθυντής του Dado Center, συμφώνησαν στην αμοιβαία ανταλλαγή επισκέψεων μεταξύ στελεχών, ώστε να εδραιωθεί η συνεργασία στα πεδία παρακολούθησης και ανάλυσης του γεωστρατηγικού περιβάλλοντος ασφαλείας στην ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, την εκπόνηση στρατηγικών μελετών, και τη συνδιοργάνωση εκπαιδευτικών δράσεων τόσο στο Ισραήλ όσο και στην Ελλάδα.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook Ακολούθησε μας στο Twitter Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: – Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.grστο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος