Ελλ. Λύση: Στις 9 Ιουνίου η κυβέρνηση θα πάρει την απάντησή της

«Ο Κ. Μητσοτάκης αντί να απολογείται για την πρωτοφανή λαθροχειρία που διέπραξε από το βήμα της βουλής, πλαστογραφώντας την ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΒ, επιστρατεύει “παρατράγουδα”, “μουσαφίρηδες εκσυγχρονιστές” και ψεκασμένα “παιδιά του κομματικού σωλήνα” για να εκτοξεύσουν νέες συκοφαντίες», αναφέρει η Ελληνική Λύση.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος αναφέρεται: «Τους παραπέμπουμε λοιπόν στα πρακτικά της βουλής, τα οποία με θράσος επικαλούνται, όπου έχει κατατεθεί το βίντεο και η απομαγνητοφώνηση της δήλωσης του προέδρου του ΣΕΒ. Το δε “παιδί του κομματικού σωλήνα”, Π. Μαρινάκης “ψεκασμένος” από την αλαζονεία που διακρίνει το κόμμα του, επιχειρεί να μας πείσει ότι πλέον η νέα μονάδα μέτρησης βάρους για το τυρί είναι τα… 500 γραμμάρια! Φαίνεται ότι οι “ψεκασμένοι” του Μαξίμου ετοιμάζονται να διανείμουν και μία νέα λίστα τιμών, που ως φαίνεται, θα είναι η κάτωθι:

Δείτε ενδεικτικές τιμές.

Βενζίνη 0,936Euro το μισό λίτρο.

Ελαιόλαδο 6,74Euro το μισό λίτρο.

Ρεύμα 0.049Euro η «μισή kWh»

Οι συγκεκριμένες λαθροχειρίες βέβαια, είναι απολύτως αναμενόμενες, διότι άλλα λένε, άλλα κάνουν και άλλα εννοούν. Στις 9 Ιουνίου όμως θα πάρουν την απάντησή τους, όπως την πήρε και ο πρωθυπουργός μέσα στη βουλή και έφυγε “τρέχοντας”».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος